funny ways to give money as gifts christmas gifts for her luxury gifts for boss male mammoth gear coupon mywestside gift card
Huilende fans voor de rechtbank: Britney Spears is weer vrij

Huilende fans voor de rechtbank: Britney Spears is weer vrij

Zwolle- Jamie Spears, de vader van Britney Spears, is na dertien jaar niet meer de bewindvoerder zijn dochter. Britney heeft een nachtmerrie doorgemaakt en is heel erg opgelucht, wat af te lezen is van haar Instagram berichten. Haar vader kan nu geen keuzes meer maken over haar geld, persoonlijke leven en eigendommen. Fans stonden 12 november te huilen en gillen voor de rechtbank.

Nadat Spears huilend via videobellen in de rechtbank had gesproken, leek er nog niet veel veranderd. Haar vader mocht nog steeds als curator dienen van Britney. Fans van de zangeres hebben het internet overheerst met hashtags als: #freeBritney. Een grote fan van Britney Spears, Max Smith, kan zijn geluk niet op: “Te bedenken dat ze dertien jaar lang ongelukkig is geweest en praktisch is behandeld als slaaf door haar eigen familie, is echt heftig om te horen en ik kan me niet voorstellen wat dat met een mens allemaal doet.”

Ondanks dat ze nu vrij is, gaat ze voorlopig geen optredens geven. Britney wil even rustig aan doen. Ondanks dat fans dat jammer vinden, begrijpen ze het wel. “Als ze nooit meer gaat optreden is dat zeker jammer, maar ik heb liever dat zij een gelukkig mens is. Als ze vrij is en kan doen met haar leven wat ze wil, dan ben ik ook blij.” Aldus Max. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *